Thursday, September 27, 2012

GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com



Ada kisah sebenarnya yang terjadi di sebalik GA neh. huhuhuhu disebabkan oleh kerana kerakusan dan ketamakkan aku bila tengok hadiah tuh. aku terus follow dan like semua sponsor dulu. lepas habeh semua aku like. aku pangkah semua dengan muka puas! huhuhuhu. tapi aku terlupa yang aku tak buat entry lagi untuk GA neh!! huhuhu tapi aku dah pangkah semua blog?? aku jumpa GA neh pun kat blog orang yang bukan aku follow. aku pun tak tau nak cari macam mana. then just duduk diam2 dan tunggu kat dashboard supaya ada follower aku yang join! last2 selepas sehari! baru laaaa ada follower aku yang join! huhuhu. then aku terus cepat2 wat entry neh! huhuhuhu.

Jadi, aku istiharkan diri aku join GA neh!! dan telah laksanakan semua tanggungjawab mengelike. kalau ada tertinggal gtw aku yer! huhuhuhu
"sapot menyapot amalan mulia"

mangsa keadaan yang di tag adalah 
v
v
v

&

sekian bai!!

update : disebabkan oleh kerana kenyanyokkan aku. aku dah tertinggal satu part penting! sib bek pihak penganjur dengan baik hati hengatkan aku yang asyik amnesia neh.

tara!!! neh semua penganjur

- AbgferOz - 
- Mia Liana - 
- BlogFyna -
- Myravea -
- Cik Pjaz -
- Dkna Abza -
 -CeritaKini -
-  Diana Store -
Luna Lee -
MahaMahu -
Kampung Kameq - 

jom join! jom!. ewahhhhhhhh. banyak hadiah kot. kank aku pulun sorang2 tak best pulak. huhuhuhu

kbai!

5 comments:

OnE_nIeZuKa said...

haii..marilah join giveaway makeup saya.. hadiah banyak n istimewa...
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html?showComment=1348826054198#c3725501722144349540

Feroz Othman said...

gulink2 singgah skodeng peserta Giveaway JiwarOsak dOt cOm :P

tercicir 1 syarat.. links sponser dalam entry.. edit sblum jmaat

mekaceh..

Mia Liana said...

mia datang sini tengok entri GA Jiwarosak... nak buat spotcheck..

Nur Razlinda said...

salam, saya datang terjah entry blog rakan seGA by jiwarOsak.com.

dan saya dah follow.

gud luck friend ! :)

jom ke entry buruk saya http://lindafuad.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

wann sury said...

jom baca info :
http://www.wannsury.com/2012/10/kesan-kanser-payudara-lebih-awal.html