Sunday, September 30, 2012

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman



Join!!!
jawapan kepada soalan ini adalah :

KENAPA SALLY KENA BAGI SOUVENIR DARI BANDUNG DEKAT SAYA?

sebab sebelum neh tak ada lagi orang bagi hadiah 'souvenir'. Cik sally ler orang pertama! selama aku join contest montest neh ramai penganjur sediakan hadiah tudung bawai laaaa, topup ler, peti ais laaa. eh, ada ke?? ada! tapi aku kena tipu dengan penganjur. sampai laa hadiah tak dapat. opsss. terlebih sudah. ampunkan patik cik sally yang menawan! jawapannya mudah saja. saya amat tertarik dengan hadiah yang cik sally tawarkan~"souvenir" walaupun saya tak tahu. apakah itu?? tapi saya bayangkan hadiah itu pasti menarik. mungkin barang2 berjenama!!! ewah!

tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
saya rasa macam tak sedap hati pulak sebab tak tahu apa itu hadiah yang cik sally
nak bagi. saya pun pergi google translateeee

dannnnnnnnnn
























taraaaaaaaaaaaaaa!! betapa mengong nya aku?????? hahahahahha
ampunkan patik tuanku puteri cik sally. patik tak tau omputeh. hukhuhukhukhuk.
hahahaha. aku mati2 hengat 'souvenir' tu laaaa hadiah dia! hikhikhikhik.
rupanyaaa'souvenir' tu maknanya cenderahati. hikhikhikhik.
tapi seingat aku masa aku darjah satu aku dapat 100 tau dalam bi. uhuhuhuhu


 kbai!
1000 orang doakan cik sally kurus pakai herba life :))

Thursday, September 27, 2012

GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com



Ada kisah sebenarnya yang terjadi di sebalik GA neh. huhuhuhu disebabkan oleh kerana kerakusan dan ketamakkan aku bila tengok hadiah tuh. aku terus follow dan like semua sponsor dulu. lepas habeh semua aku like. aku pangkah semua dengan muka puas! huhuhuhu. tapi aku terlupa yang aku tak buat entry lagi untuk GA neh!! huhuhu tapi aku dah pangkah semua blog?? aku jumpa GA neh pun kat blog orang yang bukan aku follow. aku pun tak tau nak cari macam mana. then just duduk diam2 dan tunggu kat dashboard supaya ada follower aku yang join! last2 selepas sehari! baru laaaa ada follower aku yang join! huhuhu. then aku terus cepat2 wat entry neh! huhuhuhu.

Jadi, aku istiharkan diri aku join GA neh!! dan telah laksanakan semua tanggungjawab mengelike. kalau ada tertinggal gtw aku yer! huhuhuhu
"sapot menyapot amalan mulia"

mangsa keadaan yang di tag adalah 
v
v
v

&

sekian bai!!

update : disebabkan oleh kerana kenyanyokkan aku. aku dah tertinggal satu part penting! sib bek pihak penganjur dengan baik hati hengatkan aku yang asyik amnesia neh.

tara!!! neh semua penganjur

- AbgferOz - 
- Mia Liana - 
- BlogFyna -
- Myravea -
- Cik Pjaz -
- Dkna Abza -
 -CeritaKini -
-  Diana Store -
Luna Lee -
MahaMahu -
Kampung Kameq - 

jom join! jom!. ewahhhhhhhh. banyak hadiah kot. kank aku pulun sorang2 tak best pulak. huhuhuhu

kbai!

"AimanAziz's Giveaway 2012"



Join!!!
sebab hadiah dia memang cantek menarik tertarik kau memang booommm!!
huhuhuhuhu.

Komen aku~

Incik Aiman suke warna biru erk?? sebab saya nampak banyak warna biru kat blog incik Aiman! eh, hehehe, neh soalan bukan pandangan. ampun pak. ampun! maksud saya tuh. blog Incik Aiman neh nice jer. kaler biru gitu! kaler feberet kaum adam. eh, yer ke?? memandai lagi. huhuhu. sori2. saya suka blog incik Aiman sebab penggunaan bahasa yang sempoii jer. mungkin setengah org kata 'wa' 'lu' tu ganas. kasar. tapi pada saya, mesra apa??? huhuhu. eh, serius. jujur kot!

bila saya godek sana. godek sini. owhhhh incik aiman neh mesti kawan bek dengan mk shahir tu erk?? patutlaaaa blog best! rupa2nya kengkawan blogger dia semua best2. huhuhu. selalu gak pergi blogg beliau! hihihi jadi silent reader byk. huhuhuhu. eh, melalut. huh! al maklumlaaaa "sengal itu seronok". hehehe. pinjam2.

hurmm tak ada nak komen apa kot. blog  simple dan menarik sesuai dengan diri incik aiman sebagai seorang lelaki. sebab bagi saya perempuan jer yang blognya macam2 benda pelik ada. huhuhu. tirai, kelambu, penyambut tetamu semua ada! tu semua gegurl. huhuhu. susunan pun kemas jer. loading pun cepat! kesimpulannya bagi saya, incik Aiman bijak buat keputusan untuk blog. just letak benda yang perlu bukan benda yang merapu. :). teruskan! sebab blog kita identiti kita. huhuhuhu. itu saja dari sue pelik !

Mangsa keadaan yang di tag adalah

&
 ILS

"Giveaway ini Ditaja oleh Ahmooyy Chantekk , Mk Syahir , Cadar Murah , Izumi Shop , Mizzs Ninie , Eqbal Zack ,  Greennpanda Craft , Izzah Ismail , Hosting Rajawali dan Dianjurkan oleh Aiman Aziz"

Give Away : Wangi & Happy Macam Akiff



Join!!!
semangat untuk menjoinkan diri dan aktif dengan contest dan GA 
kembali membara di jiwa raga aku!
tapi aku join contest yang tak banyak syarat ja!
yang banyak syarat aku yang tua neh tak mampu nak tekan. 
heeeeeee!!

Perfume yang aku pilih adalah!!!

400
Sebab corak dia warna emas! hikhikhik
400
sebab botol dia cantek jaaa aku tengok. neh mesti wangi! hehe
400
sebab botoi dia lawa jaaa aku tengokk. mesti kalau aku pakai neh wangi sampai esok pagi. uhuhuhu   

Wednesday, September 26, 2012

Monday, September 10, 2012

♥ Merdeka Awesome Giveaway By Rochelle Liong *31/OGOS/2012 ♥''.



Join!!
"sapot menyapot amalan mulia"

jawapan
v
v
v
v
-4 warna dalam jalur gemilang-
-14 jalur dalam jalur gemilang-

saya tag kamu semua yang membaca!!!

kbai!

1st Giveaway by My Kitty Kawaii



Join!!
Sue Pelik kembali menjoinkan diri ke dalam dunia Ga!!
"sapot menyapot amalan mulia"
Nak Join? Klik banner okeh.

Kau tau sebab apa aku nak join??
huh! sebab hadiah dia aku leh pilih sendiri! huhuhu

Photo: Glutathione & Extra Kojic Soap

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, licin dan tegang. Formula unik ini dapat mengurang serta menghilangkan parut, jerawat, jeragat, bintik putih dan bintik hitam.

CARA PENGGUNAAN:

* Untuk kulit kering 1 kali sehari & pakai kurang dari 1 minit.
* Untuk kulit normal  2 kali sehari & pakai selama 1 minat.
* Untuk kulit berminyak 3 kali sehari & pakai selama 3 minit.

KANDUNGAN:

♥ 150 gram.

PRICE: RM20.00
POSTAGE: RM5.00 (wm) @ RM10.00 (em)
Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, licin dan tegang. Formula unik ini dapat mengurang serta menghilangkan parut, jerawat, jeragat, bintik putih dan bintik hitam.

sebab??
muka saya ada jerawat ler!
tambah2 parut jerawat tuh. sedeh jer tengok! huhuhu
so nak satu boleh?? huhuhu

aku tag!!

&

kbai!