Friday, August 31, 2012

1st birthday giveaway by Pink Lavender



Join!
"sapot menyapot amalan mulia"

epy bday mak neng~
semoga panjang umur dan murah rezeki!

kbai! :)

Wednesday, August 29, 2012

CikTasya Dot Com Raya Giveaway

Cik Tasya merapu


Join!
Sila jangan tanya kenapa banner neh ke tepi okeh??
neh hasil daripada pemikiran kreatif aku. huh! kreatif sgt~padahal aku tak boleh nak bagi dia center sebenarnya. haish!




Aku Join GA sapa lak kali neh??

jalan2 tersepak batu,
batu dari kuala kubu;
Tak nampak ke kat situ??
Aku Join GA Cik tasya merapu!

Siapa Cik Tasya tuh??

berjoget2 si anak puyu,
berjoget dgn si emak puyu;
kacukan arab dengan melayu,
orgnya tinggi sungguh ayu.

Hobi Cik Tasya??

sedap sungguh makan tahu
sedap lagi makan pucuk paku
Hobi Cik Tasya pun kau tak tahu?
mestilah blogging mcm aku!

Apa nama penuh Cik Tasya?

masuk meminang anak pak taip,
tak sabar nak kawen jugak malam ni;
Panjang sungguh nak aku taip,
Tun Natasya Farhan Mohammed Fadzil@Wan Fadzil Zihni

Belaja apa Cik Tasya neh??

Makan nasik berulam kuini,
sedap di makan sampai nak lagi;
jangan main2 dengan Cik Tasya ni
Belaja Diploma seni grafik lagi,

Boleh Ngorat?? :P

berjalan-jln ke sana sini
letih berjalan naik biri-biri
Kalau nak ngorat Cik Yg ayu ni,
tanyalah tuan badannya sendiri.

Sekian!

Mangsa Tag

&


I Love Blogging Giveaway By Wawa


http://3.bp.blogspot.com/-4BNMeVkwy5E/UDiP3BcHalI/AAAAAAAAAPo/te1A6UmrcWo/s1600/download+(2).jpg

Bila aku sebut " i love blogging"~
Kwn2 aku kata~
patut laaaa kurus sekang neh 
selalu joging!
 
Bila Aku kata " i love blogging"~
Kucing aku pun diam. tak cakap paper.
dia tengok jer muka aku tak berkedip.

Bila aku ucapkan "i love Blogging"
Mak bapak aku kata~
Pakwe ang yang ang love sangat tuh dah masuk islam ka??

Bila aku lafazkan " i love blogging"
Pakwe aku lak kata~
sapa jantan tak guna yang telah merebut cinta u pada i??
cakap!

huh!
kenapa dan mengapa??
kerana...



v
v
v
v
v
v
v
v

Mereka tak tahu~
apa itu "blogging"???

"sapot menyapot amalan mulia"

tag


kbai!

Tuesday, August 28, 2012

CONTEST SEGMEN : Bersama warna kegemaranku



Join!
aku dijemput oleh cik Penganjur
Trimas yer Cik Penganjur~

Aku suka warna PINK! atau merah Jambu~

dibawah ada bukti2 keobsesan aku terhadap warna Merah jambu!

Aku sedang memakai baju merah jambu~

barang2 aku yang kebanyakkannya dalam merah jambu~ 

 Cer Korunk tengok pesbuk aku di sini

 
nama nya juga merah jambu
jadi kompom!
aku fanatik merah jambu!! huhu

 Tag

&

"sapot menyapot amalan mulia"

kbai!

Saya nak duit raya Cik Misya!!!


Tajuk Cerita : Aku, duit raya & malu~

Aku dah besar sekang neh. dulu? dulu aku kecik sikit. aku bukan saja membesar dari segi umur bahkan saiz sekali. biasalah. aku tak kisah. kau kisah? aku tak kisah pun kau kisah. berenti merepek sue sebelum aku kerepekkan kau. okehh! seteret to da poin! Benda yang paling aku tensen, stress ialah apabila aku yang dah besar gajah neh pun masih dapat duit raya! sungguh aku tensen! tau sebab apa?? aku tak tau nk wat gaya macam mana bila dapat duit rya tuh! kalau bebudak tak per laaa. heran apa sal gaya?? aku neh?? mestilahh malu! maluu tapii mahu! keh2 memang laa aku mahu! tapi aku malu. cm no weh?? tu ler kisah aku dengan duit raya. sekian!

Soalan cepumas aku kepada cik misya berbunyi begini~

orgnya comey cantek sekali,
itulah cik misya nama diberi;
cik misya saya nak tanya soalan ni,
rasa2 saya menang tak contest ni?? 

sudah sebulan kita berpuasa,
tibanya raya, syok sekali;
nak mintak tips pada cik misya
mcm mana leh jadi comey mcm ni?

hihihi

Ucapan Raya Kepada Cik Misya~

kepada Cik Misya dan juga keluarga~
ampun dan maaf saya Pinta~
Semoga raya kali ni lebih bermakna~
 Selamat Hari Raya utk Cik Misya!!!


Contest : Fizgraphic Vector Gambar Saya!


Join!
trimas kepada cik misi yang 
telah mengetag saya!
Good luck utk semua dan diri sendiri
Kenapa nak gambar di vektor kan??
 Jawapan - 1)sebab aku belum ada gambar yang divektorkan!
2)sebab cantek ler!
 
heh. simple but nice. keh2
"sapot menyapot amalan mulia"
Saya tag semua!

GA : SYAWAL GIVEAWAY



Join!
"sapot menyapot amalan mulia"

dah laksanakan semua syarat2nya!

kbai!

CONTEST raya cik siti~



Join!
Nak join klik banner!

Cik ct dah selesai picit sponsor

Aku teka

RM139.00!!

Betul tak Cik Ct??

huhuhu

"sapot menyapot amalan mulia"

P/s : Mulai detik dan saat ini aku Sue Pelik akan gunakan blog neh sepenuhnya untuk Join contest dan GA huhuhu. Manakala segmen masih di blog peribadi. huhuhu Oleh itu, aku akan promote setiap yg aku join di sini dekat followers2 aku 

di
Blog Peribadi  
 v
v


Monday, August 27, 2012

1st GiveAway !! : BloggerShip GiveAway by Aina , Ain & AzReen



Join!

Nama blogger yang menjadi idola 
aku ialah~


"sapot menyapot amalan mulia"

Kbai!

P/S : jOM ke blog peribadi saya

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/

RM5.00 Seminggu by Affiey ★

Join!

"sapot menyapot amalan mulia"

 Ini Bukti kukuh i dah memolow u! :P


mangsa keadaan yang akan di tag adalah~

&

Nak Join Klik Banner erk 

Kbai!